חוּמות של תקווה: מתכוני בראוניז לא כמו של כולם

עם פקאנים מתוקים, עם מרציפן ופרג או עם טחינה. אם לא התנפלתם עליהם כאשר יצאו מהתנור, הנה עוד כמה טיפים שיהפכו גם בראוניז לא־חמים ללוהטים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

לכאורה קל להכין בראוניז מעולים: כל מה שצריך זה שוקולד איכותי, אבקת קקאו משובחת ולהתאפק מלאכול אותם חמים. אני אוהבת אותם רכים, כמעט במרקם של טרפלס, לכן משך האפייה יהיה קצר ומרכז העוגה לאחר האפייה יישאר לח מאוד. הבראוניז זקוקים למנוחה במקרר של כמה שעות, עדיף של לילה, לפני שאפשר לחתוך אותם לקוביות, עדיף קטנטנות, כך שיהפכו לממתק מענג במרקם שוקולדי דחוס. לאחר החיתוך אפשר לשמור אותם בקופסא אטומה במקרר ולהוציא 15 דקות לפי שאוכלים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ