בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שחיתות חוקית: ארבעה מתכונים לעוגות מוגזמות

בראוניז שוקולד וטופי, פאדג' שוקולד וקרם חמאת בוטנים, פרנץ' טוסט עם בננות מקורמלות ושבלולי קינמון ופקאנים מזוגגים: נלחמים בשחיתות עם ארבע עוגות שיצרה השף קונדיטורית מאיה רביבו

7תגובות

מתכון לבראוניז שלושת השוקולדים וטופי   מתכון לפאדג' שוקולד עם קרם חמאת בוטנים, גלידת קרם עוגיות וגנאש חם   מתכון לפרנץ' טוסט מלחם בריוש עם קרם מסקרפונה ובננות בקרמל   מתכון ל-Stick buns     מאיה רביבו היא מנהלת מגמת הקונדיטוריה בבית הספר דן גורמה.                    



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו