בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך להכין מקרונים בבית כמו בקונדיטוריה

המקרון הוא עוגייה נטולת קמח שאכלו נזירים איטלקיים לפני 1,300 שנים. מאז עברו המקרונים הרבה מהפכים ועדיין נחשבים לאחד האתגרים הגדולים בפטיסרי הצרפתית. שף-קונדיטור תומר כבירי (מבית הספר בישולים) לוקח צעד אחר צעד בדרך למקרון המושלם

10תגובות
מקרונים
אייל טואג

בעולם שבו קפה נטול קפאין ולחם ללא גלוטן הם חידושים של השנים האחרונות, עוגייה ללא קמח וחמאה קיימת כבר מאות שנים, ויעידו על כך הנזירים הוונציאנים (כן, מאיטליה) שאכלו את מה שאנחנו מכנים כמקרונים כבר לפני כ-1300 שנה. עוגיית המקרון (macaron) מורכבת משתי שכבות של קציפת חלבוני ביצים ושקדים בטעמים שונים, שביניהן קרם סמיך ומתוק, והיא צאצאית רחוקה של עוגיות המקרון (macaroon) האיטלקיות (ומקרון באיטלקית משמעו בצק), שבמקום השקדים, מוקצפות גם עם שברי אגוזים וקוקוס. אגב, מהן שאבו יהודי איטליה את ההשראה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו