בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: תפוח מקורמל כמו פעם של עומר מילר

מריכיבם: קילו תפוחי עץ מקולפים (רצוי מזן פינק ליידי), 1.2 ליטר (4.5 כוסות) מים, 700 גרם (3.5 כוסות) סוכר, 1 מיץ לימון, 1 מקל וניל, 1 כפית חומץ לבן, מעט מלח, קרם פרש להגשה

תגובות

מרכיבים

  • 1 קילו תפוחי עץ מקולפים (רצוי מזן פינק ליידי)
  • 1.2 ליטר (4.5 כוסות) מים
  • 700 גרם (3.5 כוסות) סוכר
  • 1 מיץ לימון
  • 1 מקל וניל
  • 1 כפית חומץ לבן
  • מעט מלח
  • קרם פרש להגשה

ההכנה

שמים את כל המרכיבים פרט לתפוחים בסיר ומביאים לרתיחה.

מכניסים את התפוחים ומבשלים שעה וחצי על אש נמוכה מאוד. מגישים בצלחות אישיות עם כף של קרם פרש או גבינת מסקרפונה



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו