בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: מדלנים דבש וקפה שחור

רכיבים: 100 גרם חמאה, כף דבש, 3 חלבונים גדולים, קורט מלח, 40 גרם (שליש כוס פחות כפית) קמח מנופה, 100 גרם (חצי כוס) אבקת סוכר, 40 גרם אבקת שקדים מנופים, כפית אבקת קפה שחור

תגובות

חומרים (18 יחידות):

  • 100 גרם חמאה
  • כף דבש
  • 3 חלבונים גדולים
  • קורט מלח
  • 40 גרם (שליש כוס פחות כפית) קמח מנופה
  • 100 גרם (חצי כוס) אבקת סוכר
  • 40 גרם אבקת שקדים מנופים
  • כפית אבקת קפה שחור

הכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס. בסיר קטן ממיסים את החמאה עד שינוי גוון החמאה לאגוזי והיווצרות משקעי חמאה בגוון חום. מעבירים את כל נוזל החמאה, כולל המשקעים, לקערת זכוכית קטנה, מוסיפים את הדבש ומערבבים. מצננים עשר דקות. מערבבים את החומרים היבשים. מקציפים חלבונים עם קורט מלח עד קבלת קצף רך. מוסיפים ידנית ובתנועת קיפול את תערובת היבשים עד קבלת תערובת חלקה. מקפלים פנימה את תערובת החמאה והדבש ומערבבים קלות, מצננים שעה במקרר. ממלאים עד שפתן את תבניות המדלן ואופים 13-15 דקות.

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו