בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: סוטלאץ' אפוי עם צימוקים, קינמון וסוכר ברולה

מרכיבים: כוס אורז עגול, כוס חלב, 50 גרם סוכר, ביצה, חצי כוס צימוקים שחורים קטנים, גרידת לימון, כפית קינמון, 4 מקלות קנמון, לברולה: כף סוכר דמררה, חצי כפית קינמון

תגובות

חומרים (ל-4 מנות):

  • כוס אורז עגול
  • כוס חלב
  • 50 גרם סוכר
  • ביצה
  • חצי כוס צימוקים שחורים קטנים
  • גרידת לימון
  • כפית קינמון
  • 4 מקלות קנמון

הברולה:

  • כף סוכר דמררה
  • חצי כפית קינמון

הכנה:

משרים את האורז במים קרים למשך שעה, מסננים. מרתיחים סיר עם מים, מוסיפים אורז ומבשלים 15 דקות, מסננים. בסיר קטן מבשלים חלב וסוכר עד רתיחה. מסירים את קרום חלב ומצננים עד שהחלב פושר. מחממים תנור ל-170 מעלות. בקערה בינונית טורפים ביצה קלות ומוזגים לתוכה, תוך כדי טריפה, את תערובת החלב. מערבבים את האורז המבושל עם צימוקים, גרידת לימון וקינמון ומחלקים אותו באופן שווה בקערות אישיות חסינות לחום. מוזגים מעל האורז את תערובת החלב, עד לשפת הכלי. מניחים מקל קינמון מעל ואופים 20 דקות. מוציאים מהתנור ומעבירים לתוכנית גריל. מפזרים מעל הסוטלאץ' סוכר חום וקינמון, מכניסים לתנור בשנית, הפעם לחלק העליון בתנור ומקרמלים שלוש דקות. מגישים חם.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו