בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: וודקה דבש ותבלינים

מרכיבים: כוס וחצי דבש, כוס וחצי מים, 2 מקלות קינמון, 2 כוכבי אניס, חצי כפית גרגירי פלפל אנגלי שלמים, חצי כפית גרגירי אניס, סרט קליפת תפוז או לימון, 4 כוסות וודקה

תגובות

חומרים:

  • כוס וחצי דבש
  • כוס וחצי מים
  • 2 מקלות קינמון
  • 2 כוכבי אניס
  • חצי כפית גרגירי פלפל אנגלי שלמים
  • חצי כפית גרגירי אניס
  • סרט קליפת תפוז או לימון
  • 4 כוסות וודקה

הכנה:

בסיר בינוני מבשלים דבש ומים עד רתיחה, מוסיפים תבלינים ומכבים את האש. מקררים בסיר. מעבירים לצנצנת מעוקרת, מוסיפים וודקה, סוגרים היטב ומצננים במקרר למשך יומיים. מסננים דרך בד חיתול צפוף, המונח בתוך מזלף, לתוך בקבוק מעוקר, ומשתדלים שהמשקעים שהצטברו לא יעברו, אוטמים היטב ושומרים מצונן.

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו