בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: קינוח שוקולד של פעם של השפית אמילי גולדברג

מרכיבים: 700 גרם שוקולד מריר חלבי, ליטר שמנת מתוקה, קילו שוקולד לבן, 1 חבילת פתי בר, 2-3 מנות אספרסו, חבילת תותים טריים

9תגובות

חומרים:

  • 700 גרם שוקולד מריר חלבי
  • ליטר שמנת מתוקה
  • קילו שוקולד לבן
  • 1 חבילת פתי בר
  • 2-3 מנות אספרסו
  • חבילת תותים טריים

הכנה:

גנאש שוקולד מריר: מבשלים את השוקולד המריר עם 1 ליטר שמנת מתוקה על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס.

גנאש שוקולד לבן: מבשלים את השוקולד הלבן עם 1 ליטר שמנת מתוקה על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס.

מצננים כל אחד מהגנאשים 24 שעות.

לאחר הצינון מקציפים את השוקולד, כל אחד בנפרד.

הרכבת המנה:

מסדרים בכלי ההגשה שכבות שמורכבות מפתי בר טבול באספרסו, מעליו גנאש שוקולד מריר, מעליו שוב פתי בר טבול באספרסו ומעליו גנאש שוקולד לבן.

מניחים מעל תותים טריים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו