בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: תאנים עם יוגורט

מנה קלילה וטעימה כשאין לכם חשק להשקיע: מניחים מעל כל תלולית יוגורט שלוש תאנים (עדיף חמימות) עם מעט מנוזלי בישול התאנים ומגישים

תגובות

חומרים (ל-6 מנות):

  • 600 מ"ל יוגורט כבשים או עיזים סמיך
  • רבע כפית תמצית וניל
  • חצי כפית גרידת לימון
  • 18 יחידות תאני עשר שעות

הכנה:

מערבבים את היוגורט עם תמצית וניל וגרידת לימון. יוצקים לקערות אישיות, מניחים מעל כל תלולית יוגורט שלוש תאנים (עדיף חמימות) עם מעט מנוזלי בישול התאנים ומגישים מיד.

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו