מתכון: עוגת שזיפים של ספי בן דור

מרכיבים: 50 גרם סוכר וניל, חצי קילו סוכר רגיל, 300 גרם שמן, קינמון, 25 גרם אבקת אפיה, 700 גרם שזיף "שושן אדום", 6 ביצים, 580 גרם קמח

גלריה
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
עוגת שזיפים של ספי בן דור
גלריה

חומרים:

  • 50 גרם סוכר וניל
  • חצי קילו סוכר רגיל
  • 300 גרם שמןקינמון
  • 25 גרם אבקת אפיה
  • 700 גרם שזיף "שושן אדום"
  • 6 ביצים
  • 580 גרם קמח

ההכנה:

להקציף את הביצים יחד עם סוגי הסוכר, להוסיף את השמן ולבסוף להוסיף יחד את הקינמון עם אבקת אפייה והקמח. לצקת את הבלילה לתבנית אפייה ולפזר מעליה רצועות שזיפים. לאפות בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות, עד שאפשר לנעוץ בעוגה קיסם שייצא נקי.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ