בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: עוגת שזיפים באדיבות ספי בן דור

מרכיבים: 50 גרם סוכר וניל, חצי קילו סוכר רגיל, 300 גרם שמן, קינמון, 25 גרם אבקת אפיה, 700 גרם שזיף "שושן אדום", 6 ביצים, 580 גרם קמח

תגובות

חומרים:

  • 50 גרם סוכר וניל
  • חצי קילו סוכר רגיל
  • 300 גרם שמןקינמון
  • 25 גרם אבקת אפיה
  • 700 גרם שזיף "שושן אדום"
  • 6 ביצים
  • 580 גרם קמח

ההכנה:

להקציף את הביצים יחד עם סוגי הסוכר, להוסיף את השמן ולבסוף להוסיף יחד את הקינמון עם אבקת אפייה והקמח. לצקת את הבלילה לתבנית אפייה ולפזר מעליה רצועות שזיפים. לאפות בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות, עד שאפשר לנעוץ בעוגה קיסם שייצא נקי.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו