בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: סורבה רימונים חגיגי

לא רק עוגות הדבש: קינוח קליל לסיום ארוחת החג הכבדה בדמות סורבה רימונים

תגובות

חומרים (ל-10 מנות):

800 מ"ל מיץ רימונים

200 גרם סוכר

170 מ"ל מים

25 מ"ל סירופ גלוקוז

5 גרם אבקת מייצב לסורבה

הכנה:

1. ממיסים את הסוכר עם מים חמים.

2. לאחר מכן מצננים ומוסיפים את סירופ הגלוקוז.

3. מוסיפים את מיץ הרימונים ואת אבקת המייצב לסורבה.

4. מכניסים את כל התערובת למעבד מזון.

5. מקפיאים ולאחר מכן שוב מעבדים במעבד מזון על לקבלת מרקם של גלידה.

הגשה:

מוציאים את הגלידה מהמקפיא כרבע שעה לפני האכילה כדי שתהיה רכה ונימוחה בפה.

__

המתכון באדיבות גלידריית השקד

יעל צור


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו