בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: עוגת דבש באדיבות ליהי בקר מ"בייקברי"

מרכיבים: 1/3 כוס מים, 1/3 כוס מיץ תפוזים, 1/2 כוס שמן, כוס + 2 כפות סוכר חום, כוס + 2 כפות דבש, 2 ביצים מס' 2, 3/4 כוס קמח רגיל, 3/4 כוס קמח מלא, 1/2 כף קקאו, כפית אבקת אפייה, כפית סודה לשתיה, קורט ציפורן, קורט קינמון, קורט מלח, 2 תפוחי עץ בינוניים קלופים ומגורדים

תגובות

חומרים (לשתי תבניות אינגלישקייק חד פעמיות):

  • 1/3 כוס מים
  • 1/3 כוס מיץ תפוזים
  • 1/2 כוס שמן
  • כוס + 2 כפות סוכר חום
  • כוס + 2 כפות דבש
  • 2 ביצים מס' 2
  • 3/4 כוס קמח רגיל
  • 3/4 כוס קמח מלא
  • 1/2 כף קקאו
  • כפית אבקת אפייה
  • כפית סודה לשתיה
  • קורט ציפורן
  • קורט קינמון
  • קורט מלח
  • 2 תפוחי עץ בינוניים קלופים ומגורדים

הכנה:

מחממים תנור ל-175 מעלות. בקערת המיקסר מערבבים את המים, התפוזים, הסוכר, הביצים והדבש. בקערה נפרדת מנפים את היבשים - הקמח, אבקת האפייה, סודה לשתייה, קקאו, ציפורן, קינמון ומלח. מוסיפים לתערובת המיקסר את היבשים בהדרגה. מוסיפים את התפוחים המגורדים לתערובת. יוצקים לתבניות האינגליש קייק. אופים כ-35 דקות עד שהעוגה יציבה למגע וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו