בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: עוגת פולי קקאו עם שזיפים בתה וקוניאק

מרכיבים: 2 תבניות אינגליש קייק, 200 גרם שזיפים מיובשים ומגולענים, רבע כוס תה חזק, 3 כפות קוניאק, 200 גרם חמאה רכה, 100 גרם סוכר דמררה, 150 גרם סוכר חום כהה, 2 ביצים, גביע יוגורמה (140 גרם) ...

תגובות

חומרים:

  • 2 תבניות אינגליש קייק
  • 200 גרם שזיפים מיובשים ומגולענים
  • רבע כוס תה חזק
  • 3 כפות קוניאק
  • 200 גרם חמאה רכה
  • 100 גרם סוכר דמררה
  • 150 גרם סוכר חום כהה
  • 2 ביצים
  • גביע יוגורמה (140 גרם)
  • 2 כוסות (280 גרם) קמח כוסמין לבן, או קמח חיטה
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • חצי כפית סודה לשתייה
  • קורט מלח
  • 4 כפות פולי קקאו טחונים ומנופים, או אבקת קקאו איכותית

הכנה:

קוצצים שזיפים לקוביות ומשרים בתה וקוניאק למשך שעה. מחממים תנור ל-160 מעלות. שמים בקערת מערבל חשמלי חמאה ואת שני סוגי הסוכר ומקציפים עם וו גיטרה עד שמתקבלת תערובת תפוחה. מוסיפים ביצה אחר ביצה וממשיכים בהקצפה. מוסיפים יוגורט ושזיפים עם כל הנוזלים ומערבלים קלות. מנפים יחד את כל החומרים היבשים. מנמיכים את מהירות המערבל ומוסיפים את תערובת היבשים, מערבלים מעט מאוד. יוצקים לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות ואופים למשך 50 דקות.

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו