טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סופגניות שוקו-שוקו

מרכיבים: כוס (140 גרם) קמח תופח, קורט מלח, ביצה, גביע (200 מ"ל) שמנת חמוצה' 2 כפות שמנת מתוקה, 2 כפות אבקת קקאו, כף שמן, כף ליקר קוואנטרו,2 כפות סוכר קנים

תגובות

חומרים (25 סופגניות קטנות):

  • כוס (140 גרם) קמח תופח
  • קורט מלח
  • ביצה
  • גביע (200 מ"ל) שמנת חמוצה
  • 2 כפות שמנת מתוקה
  • 2 כפות אבקת קקאו
  • כף שמן
  • כף ליקר קוואנטרו
  • 2 כפות סוכר קנים
  • טיגון:
  • ליטר שמן חמניות או קנולה
  • חתיכת גזר

הכנה:

  1. מערבבים בקערה את כל חומרי הסופגניות עד לקבלת בלילה רכה.
  2. מחממים שמן בסיר בינוני, מניחים גזר ומחכים לבעבוע עדין.
  3. ממלאים חצי כפית גדושה מן הבלילה, מניחים בשמן החם ומחליקים את הבלילה פנימה בעזרת כפית נוספת. מטגנים 3 דקות מכל צד. שולפים לנייר סופג. אוכלים פושר עם רוטב שוקולד.

רוטב שוקולד

חומרים:

  • 60 גרם שוקולד מריר
  • 3 כפות שמנת מתוקה

הכנה:

מחממים במיקרוגל או במחבת שמנת מתוקה עד שהשמנת חמה, אבל לא רותחת. מוסיפים שוקולד ומערבבים עד שהתערובת חלקה. מניחים כפית גדושה של רוטב שוקולד על הסופגנייה ומעטרים בגרידת תפוז או שבבי קוקוס, שקדים מולבנים, אגוזי לוז, אבקת קפה שחור או כל תוספת אהובה אחרת.

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
tm_tools.isArticleType(article) : true