בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: סופגניות אולטימטיביות לחנוכה

2 כוסות קמח תופח, 2 ביצים, 2 שמנת חמוצה או גבינה לבנה, 2 כפות סוכר, 2כפות שמן קנולה, 750 מ"ל שמן קנולה לטיגון. אפשר להגיש עם: אבקת סוכר, ריבה, נוטלה לקטנטנים, כפות סוכר מעורבבות עם כפית קינמון...

13תגובות

המתכון לסופגניות הנהדרות האלה הגיע אלי לפני שנים, ומאז הן היחידות: מתוקות במידה, קריספיות מבחוץ ונימוחות מבפנים. וכבונוס, הן עשויות מחומרים נגישים ולא נדרשת שום מיומנות מיוחדת כדי להכינן.

מרכיבים (8-6 מנות):

  • 2 כוסות קמח תופח
  • 2 ביצים
  • 2 שמנת חמוצה או גבינה לבנה
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 750 מ"ל שמן קנולה לטיגון
  • אפשר להגיש עם:
  • אבקת סוכר
  • ריבה
  • נוטלה לקטנטנים
  • 4 כפות סוכר מעורבבות עם כפית קינמון (לאוהבי הסינרולים)
  • שוקולד מריר מומס עם מעט שמנת מתוקה

הכנה:

ערבבו את כל החומרים יחד לקבלת עיסה אחידה.

חממו שמן קנולה בסיר בינוני, על אש גבוהה. לפני שמתחילים בטיגון הנמיכו את האש מעט- השמן צריך להיות חם אבל לא מעשן, כדי שלא ישרוף את הסופגניות.

בעזרת שתי כפיות מיזגו כמות של כפית מהעיסה לתוך השמן. טגנו שתי דקות מכל צד. הספיגו עודפי שמן והגישו לקטנטנים.

עשו לנו לייק ותוכלו לקבל את מיטב המתכונים וכתבות האוכל ישירות אליכם

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו