מתכון: עוגיות שוקולד צ'יפס עם קמח כוסמין וצימוקים

מרכיבים: 230 גרם חמאה, 200 גרם סוכר חום כהה, 2 ביצים, 200 גרם קמח כוסמין לבן, 200 גרם שיבולת שועל טחונה, חצי כפית מלח, חצי כפית אבקת סודה לשתייה, כף אמרטו, 200 גרם שוקולד צ'יפס, או שוקולד מריר קצוץ...

לימור לניאדו תירוש
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עוגיות שוקולד צ'יפס עם קמח כוסמין וצימוקים
עוגיות שוקולד צ'יפס עם קמח כוסמין וצימוקיםצילום: לימור לניאדו תירוש
לימור לניאדו תירוש

חומרים (ל-30-40 עוגיות):

  • 230 גרם חמאה בטמפ' החדר\
  • 200 גרם (כוס) סוכר חום כהה
  • 2 ביצים
  • 200 גרם קמח כוסמין לבן
  • 200 גרם שיבולת שועל טחונה
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית אבקת סודה לשתייה
  • כף אמרטו
  • 200 גרם שוקולד צ'יפס או שוקולד מריר קצוץ
  • 200 גרם צימוקים שחורים או צימוקי אוכמניות

לעיטור:

  • 100 גרם פקאנים קצוצים
  • 100 גרם צימוקים

הכנה:

בקערת מערבל חשמלי, מערבלים במהירות בינונית את החמאה והסוכר כ-10 דקות. מחממים תנור ל-180 מעלות. מוסיפים ביצה אחר ביצה, מערבלים. מוסיפים את תערובת החומרים היבשים, מערבלים מעט. מוסיפים את האמרטו, השוקולד והצימוקים, מערבבים ידנית. צרים כדורים בגודל חלמון ביצה, משטחים מעט ומניחים פקאנים קצוצים וצימוקים. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים 15 דקות. מצננים בתבנית לפני ששולפים לרשת צינון

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ