בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: עוגיות שוקולד צ'יפס עם קמח כוסמין וצימוקים

מרכיבים: 230 גרם חמאה, 200 גרם סוכר חום כהה, 2 ביצים, 200 גרם קמח כוסמין לבן, 200 גרם שיבולת שועל טחונה, חצי כפית מלח, חצי כפית אבקת סודה לשתייה, כף אמרטו, 200 גרם שוקולד צ'יפס, או שוקולד מריר קצוץ...

תגובות

חומרים (ל-30-40 עוגיות):

  • 230 גרם חמאה בטמפ' החדר\
  • 200 גרם (כוס) סוכר חום כהה
  • 2 ביצים
  • 200 גרם קמח כוסמין לבן
  • 200 גרם שיבולת שועל טחונה
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית אבקת סודה לשתייה
  • כף אמרטו
  • 200 גרם שוקולד צ'יפס או שוקולד מריר קצוץ
  • 200 גרם צימוקים שחורים או צימוקי אוכמניות

לעיטור:

  • 100 גרם פקאנים קצוצים
  • 100 גרם צימוקים

הכנה:

בקערת מערבל חשמלי, מערבלים במהירות בינונית את החמאה והסוכר כ-10 דקות. מחממים תנור ל-180 מעלות. מוסיפים ביצה אחר ביצה, מערבלים. מוסיפים את תערובת החומרים היבשים, מערבלים מעט. מוסיפים את האמרטו, השוקולד והצימוקים, מערבבים ידנית. צרים כדורים בגודל חלמון ביצה, משטחים מעט ומניחים פקאנים קצוצים וצימוקים. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים 15 דקות. מצננים בתבנית לפני ששולפים לרשת צינון

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו