בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: עוגיות שוקולד צ'יפס

מרכיבים: 230 גרם חמאה בטמפרטורת החדר, 100 גרם (חצי כוס) סוכר חום כהה, 100 גרם (חצי כוס) סוכר לבן, 2 ביצים, 325 גרם קמח, חצי כפית מלח, חצי כפית אבקת סודה לשתייה, 300 גרם שוקולד צ'יפס, או שוקולד מריר קצוץ

תגובות

חומרים (ל-30-40 עוגיות):

  • 230 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • 100 גרם (חצי כוס) סוכר חום כהה
  • 100 גרם (חצי כוס) סוכר לבן
  • 2 ביצים
  • 325 גרם קמח
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית אבקת סודה לשתייה
  • 300 גרם שוקולד צ'יפס, או שוקולד מריר קצוץ

הכנה:

בקערה של מערבל חשמלי, מערבלים במהירות בינונית את החמאה ושני סוגי הסוכר כ-10 דקות. מחממים תנור ל-180 מעלות. מוסיפים ביצה אחר ביצה, מערבלים. מוסיפים את תערובת החומרים היבשים, מערבלים מעט. מוסיפים את השוקולד, מערבבים ידנית. צרים כדורים בגודל חלמון ביצה, משטחים מעט ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים 12 דקות לקבלת עוגיות רכות ו-15 דקות לקבלת עוגיות פריכות. מצננים בתבנית לפני ששולפים לרשת צינון.

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו