בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

טפיוקה בקרם דה קסיס ופטל אדום

כוס טפיוקה, 100 גרם סוכר, 2 סלסילות פטל אדום, 30 מ"ל קרם דה קסיס

תגובות

חומרים (6 מנות):

  • כוס טפיוקה
  • 100 גרם סוכר
  • 2 סלסלות פטל אדום
  • 30 מל קרם דה קסיס

הכנה:

מרתיחים בסיר גדול ליטר וחצי מים. מבשלים את הטפיוקה תוך ערבוב מתמיד, עשר דקות או עד שכדורי הטפיוקה שקופים למחצה. מסננים ומשרים במי קרח במסננת בתוך קערה. מקררים במקרר לפחות שעתיים.

מרסקים במעבד מזון למשך חצי דקה את הסוכר עם 3 יחידות פטל אדום עד שהסוכר נצבע לוורוד. לפני ההגשה, מסננים את הטפיוקה ומעבירים לקערה. מערבבים בעדינות את הטפיוקה עם ליקר דה קסיס ושני שליש מכמות הסוכר. מעבירים לכוסות שקופות, מניחים מעל שש יחידות פטל טרי, זורים מעל כפית סוכר וורוד ומגישים.
 

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו