בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

עוגת שקדים ופירות מיובשים מהירה

במיוחד לאנשים עסוקים: דקה של עבודה, קערה קטנה וטעם נפלא

3תגובות

חומרים:

  • 75 גרם (חצי כוס) קמח תופח מנופה
  • קורט מלח
  • 100 גרם (חצי כוס) סוכר חום כהה
  • 3 ביצים
  • 1 כף יין פורט או ליקר אמרטו
  • 180 גרם (כוס ושליש) שקדים טבעיים על קליפתם (ניתן להמיר בתערובת אגוזים אחרת)
  • 350 גרם תערובת פירות מיובשים. לדוגמה: 2 כפות גדושות של חמוציות, 2 כפות גדושות של צימוקים, 7 יחידות של שזיפים מגולענים, תמרים מגולענים, משמש באלדי, דבלים

הכנה:

מחממים תנור ל-160 מעלות.

משמנים תבנית אינגליש קייק במעט חמאה או שמן. מערבבים בקערה קמח, מלח, סוכר, ביצים ופורט. מוסיפים שקדים ופירות מיובשים ומערבבים קלות. יוצקים לתבנית ואופים 45 דקות.

מצננים היטב, שולפים מהתבנית ופורסים בסכין חדה מאוד פרוסות דקיקות. מאחסנים לא פרוס עם ניילון נצמד. העוגה נשמרת טרייה שלושה-ארבעה ימים.

עוגת שקדים ופירות יבשים
לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו