בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: פונדנט שוקולד

תבניות: קוקוטים אישיים (חרסינה / חד-פעמי) 200 גר' שוקולד מריר מאיכות טובה,200 גר' חמאה,4 ביצים + 4 חלמונים,230 גר' סוכר,60 גר' קמח או קורנפלור,40 גר' שקדים טחונים דק

תגובות

חומרים: (ל-12-14 מנות)

תבניות: קוקוטים אישיים (חרסינה / חד-פעמי) 200 גר' שוקולד מריר מאיכות טובה

200 גר' חמאה

4 ביצים + 4 חלמונים

230 גר' סוכר

60 גר' קמח או קורנפלור

40 גר' שקדים טחונים דק

לרוטב שוקולד דובדבנים:

1 צנצנת דובדבנים חמוצים (מגולענים)

100 גר' שוקולד מריר

50 גר' שמנת מתוקה

הכנה:

בזמן המסת השוקולד מקציפים את הביצים והחלבונים בקערה בעזרת מעבד מזון או מיקסר ידני. מוסיפים את השוקולד לביצים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הקמח והשקדים וממשיכים לערבב. מעבירים את הבלילה לקוקוטים עד לכדי 3/4 מגובה הקוקוט, ומניחים את הקוקוטים בתבנית עם מעט מים בתחתיתה. אופים 10-12 דקות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות. מוציאים מהתנור בזהירות (העוגה תופחת מעבר לגדות התבנית) ומצננים מעט. מגישים חם.

להכנת הרוטב: מסננים את נוזל הדובדבנים לקערה, שוברים לתוכה את השוקולד וממיסים מעל סיר עם מים חמים (בן-מרי). בעזרת מטרפה מערבבים היטב את הרוטב ומעבים בעזרת השמנת המתוקה. מוסיפים את הדובדבנים המגולענים ושופכים מעל הפונדנט בצלחת אישית.

באדיבות השף מוריס מונייר

דניאל לילה


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו