בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: מעדן תמרים ואגוזים

חבילת תמרים בוואקום, 200 גרם (2 כוסות) אגוזי מלך קלויים, 200 גרם (2 כוסות) אגוזי לוז מקולפים, 200 גרם (2 כוסות) שקדים קלויים, מעט אגוז מוסקט מגורד

3תגובות

חומרים:

  • חבילת תמרים בוואקום
  • 200 גרם (2 כוסות) אגוזי מלך קלויים
  • 200 גרם (2 כוסות) אגוזי לוז מקולפים
  • 200 גרם (2 כוסות) שקדים קלויים
  • מעט אגוז מוסקט מגורד

לסירופ:

  • חצי כוס סוכר
  • כוס מים
  • 2.5 כפות דבש
  • לציפוי:
  • שומשום קלוי

הכנה:

לבשל בסיר חצי כוס סוכר וכוס מים. אחרי הרתיחה להוסיף דבש. להמשיך לבשל על אש קטנה ולהוסיף תמרים. לערבב היטב עד לקבלת ממרח ולהוסיף אגוז מוסקט מגורד.

להוסיף אגוזים ושקדים ולערבב. להסיר מהאש ולצנן. ליצור גלילים ולצפות אותם בשומשום קלוי. להקפיא את הגלילים ולחתוך למטבעות בעובי חצי ס"מ. לשמור בקירור.

באדיבות שמעון לי

תומר יקותיאל

 

עוד נשנושים מתוקים: ביסקוטי דבלים ושוקולד | ביסקוטי שקדים, לימון ושוקולד לבן | גרנולה בר עם דובדבנים | תאנים עם יוגורט



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו