בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: מרשמלו דבש

אלזי רפפורט מעלה את איכויות המרשמלו לגבהים חדשים עם כ-50 סוגים שונים של הממתק, מוודקה רד-בול ועד לבנדר. מתכון עם שתי אפשרויות לגיוון

2תגובות

חומרים (8-6 מנות):

  • 14 גרם ג'לטין
  • 60 מ"ל (1/4 כוס) מי קרח
  • 210 גרם (כוס) סוכר
  • 75 גרם (3 כפות) דבש
  • 65 מ"ל (כ-1/4 כוס) מים רותחים
  • אופציה: 10 טיפות צבע מאכל כתום
  • לגיוון: 10 עלי רוזמרין או 2 גבעולי טימין טריים, 1 מקל קינמון או 1/2 מקל וניל או 2 חוטי זעפרן

לציפוי:

  • 25 גרם (3 כפות) אבקת סוכר
  • 25 גרם (2.5 כפות) קורנפלור
  • אופציה: קורט קינמון

הכנה:

לערבב את הג'לטין עם מי קרח, לכסות בניילון נצמד ולהעביר למקרר לשעה לפחות.

לערבב בסיר מים רותחים וסוכר, לחמם יחד עד לרתיחה.

לחמם את הדבש במיקרוגל 30 שניות ולהוסיף לסירופ הסוכר הרותח. להוסיף את אחד הטעמים לגיוון. לערבב מדי פעם על האש עד שמדחום הסוכר מורה על 180 מעלות. להוציא עם מזלג את טעם הגיוון.

להמיס ג'לטין במיקרוגל כדקה. לצקת אותו לקערת מערבל עם בלון הקצפה. להקציף במהירות 2. לצקת את הסירופ החם בזילוף אטי. להמשיך להקציף עד שהתערובת סמיכה, תפוחה מאוד ולבנה וקערת המערבל מתקררת. ניתן להוסיף צבע מאכל.

לצקת לתבנית משומנת היטב על דף אפייה או משטח סיליקון. להניח בטמפרטורת החדר 6-12 שעות לייבוש.

לערבב בקערה קורנפלור ואבקת סוכר.

בעזרת סכין משומנת היטב לחתוך את המרשמלו לריבועים בגודל הרצוי. לטבול את הקוביות באבקות. לנער ולאחסן בכלי סגור. המרשמלו יישמר היטב לפחות חודש.

באדיבות אלזי רפפורט

עוד מתוקים מוצלחים: מעדן תמרים ואגוזים | פונדנט שוקולד | ביסקוטי קפה שחור ושוקולד | גרנולה בר ביתי



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו