בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: עוגות שוקולד אישיות בחמש דקות

ארבעה שלבים פשוטים שלא דורשים מטבח מאובזר במיוחד, עשר דקות בתנור ויש לכם עוגות חמות משוקולד מריר משובח

4תגובות

חומרים (6 יחידות):

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 130 גרם חמאה
  • 4 ביצים
  • 1/2 כוס + כף סוכר
  • 1 כוס + כף קמח
  • כף ברנדי

הכנה:

ממיסים יחד שוקולד וחמאה. טורפים את הביצים והסוכר.

מאחדים את שתי התערובות בערבוב מהיר. מוסיפים קמח, מערבבים, מוסיפים ברנדי.

משמנים תבניות חד פעמיות קטנות ויוצקים את התערובת לתוכן. אופים כ-10 דקות בחום של 180 מעלות.

באדיבות השף ארז עמוס

רוצים עוד שוקולד? פונדנט עם רוטב שוקולד דובדבנים | ביסקוטי קפה שחור ושוקולד | טארט שוקולד פריך

בואו לבקר בערוץ המתכונים שלנו>>>



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו