מתכון: פאי פרג

הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט נותן לכם את המתכון שלו למאפה פרג נימוח

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
פאי פרג של בן עמי
הארץ

חומרים:

  • 240 גרם חמאה
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • 4 כפות מים
  • קורט מלח
  • כמה טיפות מיץ לימון
  • 3 כוסות קמח

למלית:

  • 300 גרם סוכר
  • 360 מ"ל חלב
  • 300 גרם פרג
  • 2 חלמונים
  • קליפת לימון מגוררת
  • 75 גרם צימוקים
  • 5 כפות פירורי ביסקוויטים

הכנה:

מערבבים את חומרי הבצק במעבד מזון עד שנוצר כדור. מצננים במקרר כמה שעות. מרדדים בתבנית מס' 26 ומכניסים למקפיא ל-10 דקות.

מכסים בנייר אלומיניום ואופים כ-15 דקות ב-180 מעלות.

מביאים לרתיחה בסיר את חומרי המלית ומצננים.

משטחים את המלית על הבצק. מסדרים מעל רצועות בצק בשתי וערב ומברישים מעל ביצה. אופים ב-180 מעלות כ-35 דקות.

באדיבות הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ