בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: כנאפה פיסטוקים

אטריות קדאיף עם גבינת ברינזה צאן בתנור, מעט מי סוכר וגלידת פיסטוקים בצד

תגובות

חומרים:

  • 300 גרם אטריות קדאיף
  • 150 גרם חמאה ממומסת
  • 180 גרם גבינת ברינזה צאן
  • חצי כוס מי סוכר
  • חופן פיסטוקים טחונים
  • אופציה להגשה: גלידת פיסטוק

הכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות. מפרידים את אטריות הקדאיף ומשמנים היטב בחמאה מומסת.

מסדרים חצי מכמות האטריות בכלי עגול ודוחסים היטב. מניחים פרוסות גבינה במרכז ומעליהן דוחסים את שאר האטריות. אופים כרבע שעה.

מוציאים מהתנור והופכים על צלחת הגשה. שופכים על הכנאפה החמה מי סוכר ומקשטים בפיסטוקים.

באדיבות השף עופר אבגיל

ענאפה פיזסטוקים
איתיאל ציון


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו