מתכון: כנאפה פיסטוקים

אטריות קדאיף עם גבינת ברינזה צאן בתנור, מעט מי סוכר וגלידת פיסטוקים בצד

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הארץ

חומרים:

  • 300 גרם אטריות קדאיף
  • 150 גרם חמאה ממומסת
  • 180 גרם גבינת ברינזה צאן
  • חצי כוס מי סוכר
  • חופן פיסטוקים טחונים
  • אופציה להגשה: גלידת פיסטוק

הכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות. מפרידים את אטריות הקדאיף ומשמנים היטב בחמאה מומסת.

מסדרים חצי מכמות האטריות בכלי עגול ודוחסים היטב. מניחים פרוסות גבינה במרכז ומעליהן דוחסים את שאר האטריות. אופים כרבע שעה.

מוציאים מהתנור והופכים על צלחת הגשה. שופכים על הכנאפה החמה מי סוכר ומקשטים בפיסטוקים.

באדיבות השף עופר אבגיל

צילום: איתיאל ציון

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ