בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: עוגיות מקושטות שילדים אוהבים

אפשר להכין אותן בגרסה הפשוטה, עם סוכריות, או להשקיע ולצפות בקרם קישוט צבעוני. בכל מקרה, מדובר בדרך מהנה להעביר אחר צהריים עם הילדים

תגובות

עוגיות השוקולד האלה לא רק טעימות - אם מחליטים להשקיע קצת מקבלים ממתק ילדים צבעוני ומשמח. ההכנה שלהן יכולה להיות דרך מהנה להעביר אחר צהריים פנוי עם הילדים, ורוב הסיכויים שהתוצאה תצליח להלהיב אותם ולגרום להם להתגאות. מדובר במתכון קל להכנה, כך שקשה לפספס.

חומרים לבצק:

  • 1.5 כוסות קמח
  • 100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • חצי כוס סוכר
  • 2 כפות קקאו
  • 2 כפות מים קרים
  • ביצה אחת

 

פזית אסולין

הכנה:

מחממים תנור ל-170 מעלות.

שמים קמח, קקאו, סוכר וחמאה במעבד מזון, 2/3 פולסים (הפעלה קצרה מאוד) מערבבים לתערובת פירורית.

מוסיפים ביצה ומים למעבד המזון ומערבבים. (למי שאין אפשר במיקסר או ליצור את התערובת בידיים )

שמים את הבצק במקרר לשעה (במקפיא לחצי שעה אם אין סבלנות)

קורצים צורות מומלץ מעל נייר אפייה. הבצק מתחמם במגע עם הידיים, אם צריך תכניסו למקפיא לכמה דקות ותוציאו יהיה קל יותר להמשיך. אני מכניסה שיפוד קטן (אפשר לקחת שיפוד רגיל וחתוך לשניים), תתקבל עוגייה על מקל.

אופים במשך 15דקות. מניחים על רשת לצינון.

טובלים בשוקולד מריר או חלב שהומס במיקרו, ומקשטים בסוכריות צבעוניות.

חומרים לרויאל אייסינג (קרם צבעוני לקישוט עוגיות):

  • חלבון ביצה 1 (ניתן להשתמש גם בחלבון מפוסטר, קונים בחניות מתמחות).
  • אבקת סוכר 250 גרם

הכנה:

מערבבים היטב, מחלקים לשלוש קעריות וצובעים כל אחת בצבע מאכל אחר (טובלים קצה של קיסם בצבע מאכל בגל/משחה ומערבבים).

מעבירים לשקי זילוף חד פעמיים,מקשטים כיד הדמיון הטובה עליכם ועל הילדים.

משאירים לילה לייבוש (לא במקרר).
 

לעוד מתכונים של פזית אסולין: קייטרינג חלבי Food&More



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו