בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: טראפלס עם ארבע אפשרויות לגיוון

אפשר להכין אותם בגרסה הקלאסית והמוכרת, או לגוון עם תפוזים, אגוזים, קפה או נענע. מכינים כמות גדולה ואת השאריות שומרים במקפיא עד חודש

2תגובות

המתכון הזה קל ופשוט להכנה, אבל התוצאה שמתקבלת היא קינוח מושקע - ואפילו יש וריאציה לקטנים. אני מכינה את הטראפלס משוקולד בלגי, אבל כל שוקולד מריר טוב (שמכיל לפחות 56% מוצקי קקאו) יעשה את העבודה. כדאי להכין כמות גדולה, ואת מה שנשאר אפשר לשמור ללא הציפוי עד חודש במקפיא.

חומרים (50-40 מנות):

  • 450 שוקולד מריר 56% מוצקי קקאו ומעלה
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה (מיכל שמנת מתוקה)

לגיוון:

טראפלס קפה: הוסיפו 2 כפות קפה לשמנת בזמן הרתיחה. אפשר גם להוסיף אייריש קרים או קלואה לאחר שתערובת השמנת והשוקולד הצטננה קצת.

טראפלס תפוזים: הוסיפו גרידת תפוז מתפוז אחד לשמנת בזמן הרתיחה או 2 כפות גרנד מרנייה לאחר שתערובת השמנת והשוקולד הצטננה קצת.

טראפלס אגוזים: מוסיפים 2 כפות ליקר פרנג'ליקו לאחר שתערובת השמנת והשוקולד הצטננה. כשהטראפלס מוכנים גלגלו בפקאנים או בשקדים מולבנים קצוצים.

טרפלס נענע: הוסיפו 2 כפות נענע יבשה לשמנת בזמן הרתיחה וסננו את השמנת לפני שמוסיפים את השוקולד.

פזית אסולין

הכנה:

מרתיחים את השמנת המתוקה בסיר.

יוצקים את השמנת על השוקולד, ממתינים דקה ומערבבים לתערובת חלקה. מכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות.

חותכים לחתיכות שוות או מוציאים עיגולים בעזרת כפית, ומכניסים שוב לקירור של חצי שעה.

מגלגלים את החתיכות לכדורים על משטח אבקת קקאו משובחת, אגוזים מסוכרים או סוכריות צבעוניות לילדים.

אם מחליטים לשמור במקפיא: מפשירים במשך כמה דקות על מנת שהציפוי יוכל להידבק בצורה טובה ומגלגלים באחת מאפשרויות הציפוי.

טורים אחרונים: חצילים ממולאים בגבינת עזים | קיש סלמון | פיצה ביתית שכולם אוהבים

לכל המתכונים של פזית אסולין: קייטרינג חלבי Food&More



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו