שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

ט"ו בשבט הוא רק תירוץ: ארבע עוגות עם פירות מיובשים

לא חייבים להמתין לט"ו בשבט בשביל להכין עוגות וקינוחים מרהיבים וטעימים עם פירות מיובשים. השף-קונדיטורית איריס גלזר מציעה לכם ארבעה מתכונים שישדרגו כל אירוח

איריס גלזר, שף-קונדיטורית אורחת
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
איריס גלזר, שף-קונדיטורית אורחת

משום מה אנחנו נזכרים בפירות היבשים רק לקראת ט"ו בשבט וחבל - ההיסטוריה של הקונדיטוריה ידעה לשלב אותם בהרבה מאוד עוגות קלאסיות, החל בצימוקים וכלה בתמרים ובשזיפים מיובשים. הפעם לקחנו קלאסיקות שונות מעולם העוגות, כמו הגאלט הצרפתי ופופ טארט האמריקאי, ושילבנו בהם אלמנטים מקומיים חגיגיים, במקרה בו תצטרכו איזה קינוח סמלי, אבל מצד שני - כל העוגות שתראו מיד, יכולות לעלות על שולחן הקינוחים בסוף כל ארוחה חגיגית, לאורך השנה.

מתכון לקראמבל חורפי שיכור

קראמבל חורפי שיכור
צילום: דודו בכר

מתכון לגאלט של אגסים ותמרים עם פקאן גרוס

גלאט של אגסים ותמרים עם פקאן גרוס
צילום: דודו בכר

מתכון לעוגה בחושה של שוקולד מריר וטונקה עם שזיפים מיובשים וארמניאק

עוגה בחושה של שוקולד מריר וטונקה עם שזיפים מיובשים וארמניאק
צילום: דודו בכר

מתכון לפופ טארט דובדבנים מיובשים, אמרטו וקרם שקדים

פופ טארט דובדבנים מיובשים, אמרטו וקרם שקדים
צילום: דודו בכר

תגובות