בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ט"ו בשבט הוא רק תירוץ: ארבע עוגות עם פירות מיובשים

לא חייבים להמתין לט"ו בשבט בשביל להכין עוגות וקינוחים מרהיבים וטעימים עם פירות מיובשים. השף-קונדיטורית איריס גלזר ממסעדת אריא מציעה לכם ארבעה מתכונים שישדרגו כל אירוח

2תגובות

משום מה אנחנו נזכרים בפירות היבשים רק לקראת ט"ו בשבט וחבל - ההיסטוריה של הקונדיטוריה ידעה לשלב אותם בהרבה מאוד עוגות קלאסיות, החל בצימוקים וכלה בתמרים ובשזיפים מיובשים. הפעם לקחנו קלאסיקות שונות מעולם העוגות, כמו הגאלט הצרפתי ופופ טארט האמריקאי, ושילבנו בהם אלמנטים מקומיים חגיגיים, במקרה בו תצטרכו איזה קינוח סמלי, אבל מצד שני - כל העוגות שתראו מיד, יכולות לעלות על שולחן הקינוחים בסוף כל ארוחה חגיגית, לאורך השנה.

מתכון לקראמבל חורפי שיכור

קראמבל חורפי שיכור
דודו בכר

מתכון לגאלט של אגסים ותמרים עם פקאן גרוס

גלאט של אגסים ותמרים עם פקאן גרוס
דודו בכר

מתכון לעוגה בחושה של שוקולד מריר וטונקה עם שזיפים מיובשים וארמניאק

עוגה בחושה של שוקולד מריר וטונקה עם שזיפים מיובשים וארמניאק
דודו בכר

מתכון לפופ טארט דובדבנים מיובשים, אמרטו וקרם שקדים

פופ טארט דובדבנים מיובשים, אמרטו וקרם שקדים
דודו בכר


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו