ט"ו בשבט הוא רק תירוץ: ארבע עוגות עם פירות מיובשים

לא חייבים להמתין לט"ו בשבט בשביל להכין עוגות וקינוחים מרהיבים וטעימים עם פירות מיובשים. השף-קונדיטורית איריס גלזר מציעה לכם ארבעה מתכונים שישדרגו כל אירוח

איריס גלזר, שף-קונדיטורית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
איריס גלזר, שף-קונדיטורית אורחת
צילום: דודו בכר
צילום: דודו בכר
צילום: דודו בכר
צילום: דודו בכר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ