מתכון לפוקצ'ה נקטרינה ושזיפים

פוקצ'ה מתוקה ומפתיעה בפירות קיץ בפנים ומעל של השף קונדיטורים אמיר פורת ורוסלה יונה (ביסקוטי)

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
פוקצ'ת פירות קיץ
פוקצ'ת פירות קיץ, אפשר גם לאכול אותה כמו עוגהצילום: תומר אפלבאום

מתכון לפוקצ'ה נקטרינה ושזיפים מאת שף קונדיטורים אמיר פורת ורוסלה יונה

חומרים לבצק:

600 גרם (4 כוסות) קמח

360 גרם (כוס ו3/4) מים

100 גרם (4 כפות ) דבש

30 גרם (3 כפות) שמן זית

1 כף שטוחה שמרים יבשים

_________________________

4 נקטרינות פרוסות דק

6 שזיפים סנטה רוזה פרוסות דק

4 כפות סוכר דמררה

2 כפיות קינמון

ההכנה:

לשים את כל החומרים הדרושים לבצק ביחד במיקסר 10 דקות במהירות בינונית.

מכסים את הקערה עם ניילון נצמד ולחכות עד הכפלת נפח.

משטחים את הבצק על מגש עם נייר אפייה ומעט שמן זית.

משבצים את הפירות בבצק בצורת מניפה.

מערבבים את הסוכר וקינמון, ומפזרים על הפוקצ'ה.

מניחים את הפוקצ'ה להתפחה למשך 20 דקות נוספות.

אופים בתנור שחומם מראש 190 מעלות 12 -15 דקות עד הזהבה.

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ