בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: כדורי שוקולד משודרגים

אמנם כדורי שוקולד יישארו לנצח בתודעה כי קינוח פשוט ללא אפייה שאפשר לעשות בקלות עם הילדים. הנה הגרסה המושחתת והדקדנטית יותר של רוסלה יונה ואמיר פורת (מקודנדיטוריית ביסקוטי)

תגובות
תומר אפלבאום

מתכון לכדורי שוקולד משודרגים

הספר "ילדים מבשלים" המיתולוגי של רות סירקיס הפך את כדורי השוקולד לקינוח שנמצא בכל בית ומשמש פתרון אידיאלי לקינוח ללא אפייה שאפשר לעשות בקלות עם הילדים. כאן, מוגשת גרסה דקדנטית יותר עם דובדבני אמרנה וציפוי ברס.

חומרים ל 20-25 יחידות:

½2 כוסות (375 גרם) פרורי פירורי ביסקוויטים

 60 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

1/2 מכל (180 גרם) נוטלה 

 125 גרם שוקולד חלב קצוץ דק

_______________________________

לציפוי אגוזי לוז:

100 גרם ברס (אגוזי לוז מקורמלים) או אגוזי לוז גרוסים

200 גרם שוקולד חלב

כף שמן

ההכנה:

בקערה, מערבבים את כל החומרים היטב לתערובת אחידה.

יוצרים מהבלילה כדורים קטנים בקוטר 2 ס"מ

מכניסים לכל כדור אגוז לוז

מגלגלים את הכדור בברס

מקררים חצי שעה

ממיסים את השוקולד והשמן

טובלים כל כדור בציפוי השוקולד בעזרת מזלגון או שיפוד עץ

מקררים

________________________________

לכדורים עם דובדבני אמרנה:

דובדבני אמרנה משומרים

לקישוט: פיסטוק גרוס

ההכנה:

בקערה, מערבבים את כל החומרים היטב לתערובת אחידה.

יוצרים מהבלילה כדורים קטנים בקוטר 2 ס"מ

מכניסים לכל כדור דובדבן אמרנה

מגלגלים בתוך הפיסטוק הגרוס

מעבירים למקרר לצינון של 1/2 שעה לפחות.

 

תומר אפלבאום


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו