בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

עוגת תפוחים הפוכה של חלי ממן

מי אמר שאסור לאכול עוגה כשצריכים לשמור על המשקל? חלי ממן מציעה את המתכון שלה לעוגת תפוחים הפוכה שפרוסה ממנה מתאימה בדיוק לארוחת ביניים

תגובות

מתכון לעוגת תפוחים הפוכה של חלי ממן

חומרים:

2 כפות מים

ממתיק מלאכותי השווה ל-5 כפיות סוכר

מיץ מחצי לימון

2 כפות צימוקים

1 ק"ג תפוחים חמצמצים קלופים, מנוקים, וחתוכים לפלחים

1 ביצה

3 כפות קמח תופח

1 כפית שמן

1 כפית קינמון טחון

אופן הכנה :

מחממים תנור לחום של 180 מעלות
שמים בסיר קטן את התפוחים עם הצימוקים, מיץ הלימון, הממתיק והמים. מבשלים על אש קטנה עד שהתפוחים יתרככו. מערבבים יחד בקערית עמוקה את הביצה, הקמח, השמן, המים והקינמון.שוטחים את התפוחים בתחתית התבנית, יוצקים עליהם את הבלילה ואופים 30 דקות.

מוציאים מהתנור הופכים על צלחת הגשה מחלקים ל - 5.

חמישית עוגה שווה לארוחת ארבע.

עוגת תפוחים הפוכה
אייל טואג


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו