מתכון

עוגת תפוחים הפוכה של חלי ממן

מי אמר שאסור לאכול עוגה כשצריכים לשמור על המשקל? חלי ממן מציעה את המתכון שלה לעוגת תפוחים הפוכה שפרוסה ממנה מתאימה בדיוק לארוחת ביניים

חלי ממן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים1
חלי ממן

מתכון לעוגת תפוחים הפוכה של חלי ממן

חומרים:

2 כפות מים

ממתיק מלאכותי השווה ל-5 כפיות סוכר

מיץ מחצי לימון

2 כפות צימוקים

1 ק"ג תפוחים חמצמצים קלופים, מנוקים, וחתוכים לפלחים

1 ביצה

3 כפות קמח תופח

1 כפית שמן

1 כפית קינמון טחון

אופן הכנה :

מחממים תנור לחום של 180 מעלות
שמים בסיר קטן את התפוחים עם הצימוקים, מיץ הלימון, הממתיק והמים. מבשלים על אש קטנה עד שהתפוחים יתרככו. מערבבים יחד בקערית עמוקה את הביצה, הקמח, השמן, המים והקינמון.שוטחים את התפוחים בתחתית התבנית, יוצקים עליהם את הבלילה ואופים 30 דקות.

מוציאים מהתנור הופכים על צלחת הגשה מחלקים ל - 5.

חמישית עוגה שווה לארוחת ארבע.

עוגת תפוחים הפוכה
עוגת תפוחים הפוכהצילום: אייל טואג

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ