בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

איך מכינים קינוחים בבית כמו במסעדה?

מקוקילידה ועד רולדת שוקולד מסקרפונה, השף-קונדיטורית סאני דרעי (ממסעדת אריא) מסבירה איך אפשר להכין קינוחים מרהיבים גם בבית

תגובות
דודו בכר

קוקילידה ביתית

בתור ילדה קטנה הייתה לי חולשה מאוד גדולה- עוגיות שוקולד צ'יפס. הייתי מכורה! בכל פעם שאמא שלי הייתה מכינה עוגיות, עוד לפני שהן היו נכנסות לתנור, כבר הייתי מסיימת חצי מסה של בצק נא. לאט-לאט, עם השנים, חיפשתי דרכים לשדרג את החוויה של אכילת העוגיות ומצאתי דרך די בנאלית, אבל אחת כזאת שעונה על כל הצרכים שלי: להוסיף גלידה (אני ממליצה להשתמש בגלידה איכותית). הנה המתכון

קרוסטטת פירות

את המאפה הזה הכרתי לפני מספר שנים באיטליה, את הגרסה המקורית שלו אכלתי עם תפוחים וישר התאהבתי. בעבר הייתה לי בעיה מאוד רצינית עם אכילת פירות אפויים, תמיד האמנתי שפירות צריכים להיות מוגשים אך ורק בצורתם המקורית והטרייה, אבל מאותו יום שטעמתי את המאפה הזה לראשונה - הוא גרם לי לחשוב אחרת, ויותר מזה- אפילו להעיז ולקחת את זה כמה צעדים קדימה ולשחק עם כל מיני סוגים של פירות במקום התפוחים. גיליתי שעם 99% מהפירות המאפה הזה יוצא היסטרי. הנה המתכון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו