שיעור בשמרים |

אחת ולתמיד: מה ההבדל בין בבקה, פרסבורגר וקראנץ?

עולם השמרים מכיל אין ספור לחמים ומאפים, ובנישה של העוגות מוצאים לא מעט נציגים בולטים שלא תמיד יודעים באמת מה ההבדלים ביניהם. הפעם בשיעור האפייה של רוסלה יונה ואמיר פורת (מקונדיטוריית ביסקוטי) מה ההבדלים בין קראנץ, בבקה ופרסוגר?

רוסלה יונה ואמיר פורת, שף-קונדיטורים אורחים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עוגת בבקה
בבקהצילום: בועז לביא

תגובות