בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עוגת טירמיסו עם טוויסט קטן וללא ביצים

טירמיסו שפירושו ״הרם אותי״ באיטלקית, הוא למעשה תשובת ארץ המגף לעוגת גבינה קלאסית. הייתי מתענגת על העוגה עם אספרסו ליד, בכל בוקר כשהייתי חיה ברומא. רק שהפעם החלטתי לעשות שינוי קטן

12תגובות
עוגת טירמיסו עם טוויסט קטן וללא ביצים

מתכון לעוגת טירמיסו

מרכיבים:

500 גרם שמנת מתוקה 

250 גרם גבינת  מסקרפונה

250 גרם גבינה לבנה

חצי כוס סוכר

חצי כוס חלב

תמצית וניל כפית

לשוניות חתול- בישקוטים 

כוס אספרסו

ליקר אמרטו

לקישוט: אבקת קקאו

אופן ההכנה: 

מקציפים את השמנת מתוקה והסוכר על מהירות גבוהה ולאחר מכן מוסיפים את שאר החומרים: החלב, הגבינות ותמצית הווניל על מהירות נמוכה.

אני ניסיתי להכין כקינוחי כוסות אבל אני הכי אוהבת את גרסת העוגה. היא נורא מרשימה וקל מאוד להוציא אותה.

לוקחים קערה עגולה (אפשר כל קערה רק ללא מזכוכית כי היא אמורה להכנס למקפיא) 

לוקחים שקיות אוכל ומניחים על כל התבנית.

בינתיים לוקחים כוס אספרסו וכפית של ליקר אמרטו ושופכים בצלחת עמוקה.

טובלים בישקוט בישקוט לא יותר מ-2 שניות מכל צד ומתחילים את הרכבת העוגה.

שופכים לקערה מעט מהקרם ומניחים את הבישקוטים ושוב שופכים קרם ושוב מסדרים יפה את הבישקוטים (בשכבות). לקערה הזאת לא צריך הרבה בישקוטים, אבל חשוב שבתחתית יהיו בישקוטים.

מצמידים מעל ניילון נצמד ומכניסים למקפיא להתייצבות לשעתיים שלוש.

לאחר שהעוגה מוכנה אני פשוט מושכת את הניילון והופכת את הקערה וזה יוצא חצי עיגול מהמם. העוגה קרה ויש תחושה שאוכלים עוגת גלידה. אני מפזרת מעל אבקת קקאו וכמובן הקישוטים הם לבחירתכם.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו