בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

מוס שוקולד ברבן של "פונדק דה לוקס"

מוס שוקולד מושחת בחמישה מרכיבים בלבד ובהשראה אמריקאית, עם טוויסט הטמון בברבן. השף עופר שטאובר מפונדק דה לוקס מגלה את הסוד לקינוח

תגובות
מוס שוקולד ברבן
אנטולי מיכאלו

מתכון למוס שוקולד ברבן של פונדק דה לוקס

חומרים:

כף ברבן

240 גרם שוקולד מריר 70%

130 מ"ל שמנת מתוקה

3 חלמונים

360 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה

ההכנה:

מחממים 130 גרם שמנת מתוקה בסיר עד לסף רתיחה, שופכים על השוקולד המריר ומערבבים היטב.

מוסיפים את החלמונים (מומלץ לעשות השוואת טמפרטורות) ומיד אחרי זה את הברבן. מערבבים היטב עד לקבלת מסה יציבה.

מקציפים 360 גרם שמנת עד לקבלת קצף יציב ומקפלים לתוך תערובת השוקולד בזהירות עד לקבלת מוס אחיד.

מעבירים לכלים אישיים ושולחים לקירור. רצוי שעתיים לפחות.

ההגשה: אין ספור אופציות עומדות לפניכם. אפשר למשל עם פירורי בצק פריך או עם אגוזים, פולי קפה גרוסים (מעט), שוקולד מגורר ועוד.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו