בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

פודינג בננה

השילוב המושלם בין שאריות חלה לבננות בשלות מדי. הקונדיטורים אמיר פורת ורוסלה יונת (מקונדיטוריית ביסקוטי) עם הדרך הטובה ביותר להציל בננות בשלות מדי

תגובות
פודינג בננה
דודו בכר

מה עושים מהשאריות של החלה של שבת? קינוח מושחת של ברד פודינג בננה שיחמם את הבטן בערבי החורף הקרים.

מתכון לפודינג בננה

חומרים (לתבנית פיירקס או 2-3 תבניות אינגליש קייק)

500 גרם (חצי כיכר) חלה או לחם פרוס/ה לקוביות של 1 ס"מ

5 בננות פרוסות דק

150 גרם (כוס) אגוזי פקאן קצוצים גס

חמאה לשימון תבנית

בלילה:

500 מ"ל (2 מיכלים) שמנת מתוקה

200 מ"ל (כוס) חלב

2 כפות סוכר חום

4 ביצים

חצי כוס סירופ מייפל

חצי כפית קינמון

2 כפיות תמצית וניל

ההכנה:

משמנים את הכלים בחמאה ומרפדים בקוביות החלה או הלחם, מפזרים מעל אגוזים ובננות.

טורפים את כל חומרי הבלילה לתערובת הומוגנית.

מוזגים לכלים עד כיסוי החלה, מחכים דקה – שתי דקות עד שהנוזלים נספגים.

מוזגים את יתרת הנוזלים.

מחממים תנור ל- 180 מעלות ואופים בכלים אישיים למשך 15-20 דקות ובתבנית גדולה 20-25 דקות עד להזהבה.

 

 

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו