קינוח בשני מרכיבים בלבד |

בננה שלמה צלויה עם שוקולד מריר

המתכון הכי קל ופשוט בעולם שיוצר את אחד הקינוחים הטעימים שיש. השף מורן לידור (מ-BAUׂ) משלב בננות ושוקולד מריר והתוצאה לוהטת

מורן לידור, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
בננה שלמה לא מקולפת צלויה בתנור עם קוביות שוקולד מריר
צילום: תומר אפלבאום

מתכון לבננה שלמה (לא מקולפת) צלויה בתנור עם שוקולד מריר

חומרים:

4 בננות שלמות חתוכות בקליפה לאורכן

16 קוביות שוקולד מריר 60%

אופן הכנה:

חורצים את הבננה לאורכה ומחדירים את קוביות השוקולד לתוך בשר הבננה ( 4 קוביות בכל בננה ) – כך שהשוקלד בתוך הבננה והקליפה עוטפת.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות למשך 15-17 דקות (קליפת הבננה משחירה אך בפנים יש טעם בננה ושוקולד מושלמים).
מוציאים מהתנור, מחזיקים עם מפית את הקליפה ועם כפית אוכלים מתוכה.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ