בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קינוח בשני מרכיבים בלבד

בננה שלמה צלויה עם שוקולד מריר

המתכון הכי קל ופשוט בעולם שיוצר את אחד הקינוחים הטעימים שיש. השף מורן לידור (מ-BAUׂ) משלב בננות ושוקולד מריר והתוצאה לוהטת

8תגובות
בננה שלמה לא מקולפת צלויה בתנור עם קוביות שוקולד מריר
תומר אפלבאום

מתכון לבננה שלמה (לא מקולפת) צלויה בתנור עם שוקולד מריר

חומרים:

4 בננות שלמות חתוכות בקליפה לאורכן

16 קוביות שוקולד מריר 60%

אופן הכנה:

חורצים את הבננה לאורכה ומחדירים את קוביות השוקולד לתוך בשר הבננה ( 4 קוביות בכל בננה ) – כך שהשוקלד בתוך הבננה והקליפה עוטפת.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות למשך 15-17 דקות (קליפת הבננה משחירה אך בפנים יש טעם בננה ושוקולד מושלמים).
מוציאים מהתנור, מחזיקים עם מפית את הקליפה ועם כפית אוכלים מתוכה.

 

 

 

 

 

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו