בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

ברולה בננות עם גלידת קפה

קינוח קל להכנה שמשלב בין בננות לסוכר שרוף וגלידה

2תגובות
ברולה בננות
תומר אפלבאום

מתכון לברולה בננות עם גלידת קפה ושבבי פייטה

חומרים:

4 בננות חצויות לאורכן

4 כפות סוכר חום

שבבי פייטה (ניתן להשיג בחנויות אוכל)

גלידת מוקה/ קפה

ההכנה:

מפזרים סוכר על הבננות ושורפים עם ברנר
מגישים בצלחת עם גלידה (אפשר גם גלידת קפה /מוקה) ומפזרים מעל את שבבי הפייטה.

 

 

חצאי בננות בורלה ,גלידת קפה ושבבי פייטה
תומר אפלבאום


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו