מתכון |

ברולה בננות עם גלידת קפה

קינוח קל להכנה שמשלב בין בננות לסוכר שרוף וגלידה

מורן לידור, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ברולה בננות
ברולה בננותצילום: תומר אפלבאום

מתכון לברולה בננות עם גלידת קפה ושבבי פייטה

חומרים:

4 בננות חצויות לאורכן

4 כפות סוכר חום

שבבי פייטה (ניתן להשיג בחנויות אוכל)

גלידת מוקה/ קפה

ההכנה:

מפזרים סוכר על הבננות ושורפים עם ברנר
מגישים בצלחת עם גלידה (אפשר גם גלידת קפה /מוקה) ומפזרים מעל את שבבי הפייטה.

חצאי בננות בורלה ,גלידת קפה ושבבי פייטה
צילום: תומר אפלבאום

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ