בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

פונדנט שוקולד תפוז

השילוב בין שוקולד לתפוז מקבל מתכון מנצח שמתאים גם למי שלא ממש מתחבר לטעם הזה בעבר

תגובות
פונטנד שוקולד תפוז
תומר אפלבאום

מתכון לפונדנט שוקולד תפוז

השילוב בין שוקולד ותפוז הוא אחד המוצלחים שיש, ובמיוחד בפונדנט! הקרם השוקולדי הסמיך והמנחם זוכה לטוויסט מפתיע בזכות ליקר קוואנטרו וגרידת תפוז.

חומרים לפונדנט:

150 גרם שוקולד מריר

150 גרם חמאה

2 ביצים

2 חלמונים

60 (שליש כוס) גרם סוכר

30 (כף וחצי) גרם קמח

גרידה מתפוז אחד

1 כף ליקר תפוזים

ההכנה:

בסיר קטן, ממיסים את החמאה והשוקולד המריר.

בקערה, מערבבים היטב את הביצים יחד עם החלמונים והסוכר לקבלת תערובת אחידה ומעט תפוחה.

מוסיפים באיטיות לקערת הביצים את השוקולד והחמאה המומסים. חשוב להקפיד לטרוף תוך כדי על מנת שהשוקולד לא יבשל את הביצים.

מוסיפים את הקמח הגרידה והליקר ומערבבים לקבלת מרקם חלק.

מוזגים לכלים אישיים.

אופים בתנור שחומם מראש על 190 מעלות למשך כ- 9 דקות.

 

 

 

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו