בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

ביסקוטי שקדים וקליפות תפוז

העוגיות המושלמות ליד כוס הקפה שלכם, הקפה עם ניחוח תפוזי. מתכון של רוסלה יונה ואמיר פורת (מקונדיטוריית ביסקוטי)

תגובות
ביסקוטי שקדים וקליפת תפוז
תומר אפלבאום

מתכון לביסקוטי שקדים וקליפות תפוז

כעוגיות יבשות ופריכות הביסקוטי הן העוגיות המושלמות לצד כוס תה או קפה. כאן, שילבנו במתכון הקלאסי קליפות הדרים מסוכרות שמעניקות לביסקוטי מעט מרירות מעודנת.

חומרים:

3 ביצים בינוניות

180 גרם סוכר (1 כוס פחות 2 כפות)

גרידה מתפוז אחד

תמצית וניל (1 כפית)

250 גרם קמח (כוס ושלושת רבעי)

קורט מלח

1 כפית סודה לשתיה

150 גרם שקדים שלמים (כוס וחצי)

50 גרם קליפות הדרים מסוכרות (חצי כוס) - אפשר לקנות מוכנות ואפשר להכין לבד

ההכנה:

מחממים תנור ל-170 מעלות
בקערה, מנפים את החומרים היבשים: קמח, מלח וסודה לשתייה.
בקערה נוספת טורפים היטב ביצים, תמצית וניל וגרידת תפוז.
מאחדים את תכולת הקערות. מוסיפים את השקדים וקליפות ההדרים, ולשים היטב למשך מספר דקות עד שמתקבל בצק אחיד.
בידיים רטובות יוצרים מהבצק נקניק ואופים למשך 10 דקות.
מקררים היטב על מנת שניתן יהיה לפרוס את הבצק לרצועות דקות.
באמצעות סכין פריסה, פורסים את הנקניק לפרוסות דקות בעובי של חצי ס"מ.
מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים שוב למשך 10-15 דקות על 150 מעלות עד שהפרוסות יבשות לגמרי.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו