תמי רוברג, קונדיטורית אורחת

פאי שוקולד בניחוח אגוזים

חומרים:

לבצק פריך:

100 גרם סוכר

200 גרם חמאה קרה

300 גרם קמח

1 ביצה

1 כפית תמצית וניל

20 גרם שקדים טחונים

למילוי:

500 מ"ל שמנת

400 גרם שוקולד

2 ביצים

מעט ברנדי

50 גרם קרם נוגט (מחית אגוזי לוז)

50 גרם קרוקנט שקדים או בוטנים או אגוזי לוז או פקאן סיני

הכנה:

מערבבים סוכר, חמאה, ביצה ווניל עד לקבלת עיסה חלקה.

מוסיפים את הקמח והשקדים, מערבבים עד לקבלת בצק אחיד.

מחממים מעט את השמנת, מכבים את האש, מוסיפים שוקולד, ביצים, נוגט וברנדי תוך כדי ערבוב.

מרדדים את הבצק על תבנית פאי בעובי 3 מ"מ, מפזרים את הקרוקנט על התחתית ויוצקים את מילוי השוקולד.

אופים בחום של 170 מעלות כחצי שעה, עד לקבלת שוליים זהובים ומילוי רך כמו פודינג.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ