בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

פאי שוקולד בניחוח אגוזים

מתכון לפאי שוקולד, קרם נוגט ואגוזים. ללקק את האצבעות

תגובות
שוקולד
לימור לניאדו תירו

פאי שוקולד בניחוח אגוזים

חומרים:

לבצק פריך:

100 גרם סוכר

200 גרם חמאה קרה

300 גרם קמח

1 ביצה

1 כפית תמצית וניל

20 גרם שקדים טחונים

למילוי:

500 מ"ל שמנת

400 גרם שוקולד

2 ביצים

מעט ברנדי

50 גרם קרם נוגט (מחית אגוזי לוז)

50 גרם קרוקנט שקדים או בוטנים או אגוזי לוז או פקאן סיני

הכנה:

מערבבים סוכר, חמאה, ביצה ווניל עד לקבלת עיסה חלקה.

מוסיפים את הקמח והשקדים, מערבבים עד לקבלת בצק אחיד.

מחממים מעט את השמנת, מכבים את האש, מוסיפים שוקולד, ביצים, נוגט וברנדי תוך כדי ערבוב.

מרדדים את הבצק על תבנית פאי בעובי 3 מ"מ, מפזרים את הקרוקנט על התחתית ויוצקים את מילוי השוקולד.

אופים בחום של 170 מעלות כחצי שעה, עד לקבלת שוליים זהובים ומילוי רך כמו פודינג.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו