שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

ארבע עוגות בחושות של השף קונדיטורית סאני דרעי

השף קונדיטורית סאני דרעי בפרויקט מיוחד עם עוגות בחושות כמו שלא טעמתם

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
סאני דרעי, שף קונדיטורית אורחת

על הנייר נראה תמיד שעוגות בחושות הן הדבר הפשוט ביותר שאפשר למצוא בתחום האפייה - הרי מה הסיפור? כמה מרכיבים, קערה אחת, מספר ערבובים ולתנור. בעיני, עוגות בחושות הן הרבה מעבר. בעוגות בחושות יכולים להיות ניואנסים, מורכבות טעמים, רבדים וכן - גם מחשבה עם שילובים שלא תמיד חושבים עליהם. פשוט ומורכב יכולים ללכת ביחד, גם בלי לאיים על קורא המתכון. לפני שתקפצו לארבעת המתכונים שבחרתי להגיש צריך לזכור שגם מתכון שנראה מפחיד או מסובך בקריאה ראשונה, יתברר כפשוט במערכה השלישית, כך שגם אופה בלתי מנוסה יכול להשיג בבית תוצאה מצוינת שתביא אותו קרוב למה שתראו בתמונות.

מתכון לעוגת שיש שוקולד קוקוס

עוגת שיש שוקולד קוקוס
צילום: מוטי מילרוד

מתכון לעוגת תפוחים בקלבדוס עם קרמבל פקאן

בחושה תפוחים בקלבדוס עם קרמבל פקאן
צילום: מוטי מילרוד

מתכון לעוגת ריבת חלב ופקאנים

עוגת ריבת חלב ופקאנים
צילום: מוטי מילרוד

מתכון לעוגת בננה ברד עם חמאת בוטנים ושוקולד

בננה ברד עם חמאת בוטנם ושוקולד
צילום: מוטי מילרוד

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ