בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ארבע עוגות בחושות של השף קונדיטורית סאני דרעי

השף קונדיטורית סאני דרעי בפרויקט מיוחד עם עוגות בחושות כמו שלא טעמתם

תגובות

על הנייר נראה תמיד שעוגות בחושות הן הדבר הפשוט ביותר שאפשר למצוא בתחום האפייה - הרי מה הסיפור? כמה מרכיבים, קערה אחת, מספר ערבובים ולתנור. בעיני, עוגות בחושות הן הרבה מעבר. בעוגות בחושות יכולים להיות ניואנסים, מורכבות טעמים, רבדים וכן - גם מחשבה עם שילובים שלא תמיד חושבים עליהם. פשוט ומורכב יכולים ללכת ביחד, גם בלי לאיים על קורא המתכון. לפני שתקפצו לארבעת המתכונים שבחרתי להגיש צריך לזכור שגם מתכון שנראה מפחיד או מסובך בקריאה ראשונה, יתברר כפשוט במערכה השלישית, כך שגם אופה בלתי מנוסה יכול להשיג בבית תוצאה מצוינת שתביא אותו קרוב למה שתראו בתמונות.

מתכון לעוגת שיש שוקולד קוקוס

עוגת שיש שוקולד קוקוס
מוטי מילרוד

מתכון לעוגת תפוחים בקלבדוס עם קרמבל פקאן

בחושה תפוחים בקלבדוס עם קרמבל פקאן
מוטי מילרוד

מתכון לעוגת ריבת חלב ופקאנים

עוגת ריבת חלב ופקאנים
מוטי מילרוד

מתכון לעוגת בננה ברד עם חמאת בוטנים ושוקולד

בננה ברד עם חמאת בוטנם ושוקולד
מוטי מילרוד

 

 

 

 

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו