מתכונים לילדים: קינוח קראמבל ותותים

קל, מהיר ומפתה - קינוח מושלם להכנה עם ילדים עם תותים אדומים ופירורי בצק פריך בחמאה. החלק הכי קשה הוא לא לזלול הכל לפני שמסיימים להכין

עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
קינוח קראמבל תותים בתבנית לבנה
קינוח מושלם אחרי קטיף, תותים וקראמבלצילום: ID 94336531 © Alely | Dreamstim

מה אתם עושים עם כל הפירות שאתם לוקחים הביתה אחרי שאתם חוזרים מכל מיני אטרקציות קטיף למיניהן? אתם לא מסיימים הכל זה בטוח - יש לנו פתרון! קינוח עם פירות יער או תותים שלא תרצו להפסיק לאכול.

מדריך הילדים המלא
מה עושים היום
המלצות לסופ"ש עם הילדים
טיולים לכל המשפחה
מבשלים עם ילדים

מצרכים
2 סלסלות תותים
2 כפות סוכר
חצי כוס קמח רגיל
50 גרם חמאה
גלידה וניל - אופציונלי להגשה 

אופן ההכנה
תאמינו או לא, הכנת התותים זה החלק הכי קשה במתכון - צריך לחצות אותם לשניים ולא לאכול את כולם בדרך. אם עברתם את השלב הזה, אתם בדרך הנכונה לקראמבל.

חממו תנור מראש על 180 מעלות שיחכה לכם. ערבבו את חצאי התותים עם כף סוכר אחת ושכבת התותים מוכנה.

מניחים את התותים בצד ועוברים לחתוך את החמאה לקוביות קטנות. מערבבים בקערה עם קמח וכף סוכר ויוצרים פירורים עם כריות האצבעות. חום הגוף שלכם ימיס את החמאה וייצור את הפירורים.

עכשיו עוברים להרכבת הקינוח בתבנית - שופכים שכבת תותים ומעליה שכבת פירורים. שימו לב, צריך לפזר את תערובת הפירורים מעל התותים ובאופן שווה ולא כגוש אחיד על מנת לא להרוס את הקונספט של הקראמבל. חצי שעה בתנור מספיקה ויאללה לזלול לאחר קירור קל.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ