שלוש עוגות שהקיץ הוא הזמן הכי טוב להכין אותן

בעוגה בחושה, בטארט או בפחזניות – הקיץ מביא עמו שפע מסחרר ומגוון של פירות שכדאי מאוד להתחיל לאפות איתם. המתכונים של השף קונדיטור עופר בן נתן מ- Back Door

עופר בן נתן, שף-קונדיטור אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עופר בן נתן, שף-קונדיטור אורח
צילום: דודו בכר
צילום: דודו בכר
צילום: דודו בכר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ