בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שלוש עוגות שהקיץ הוא הזמן הכי טוב להכין אותן

בעוגה בחושה, בטארט או בפחזניות – הקיץ מביא עמו שפע מסחרר ומגוון של פירות שכדאי מאוד להתחיל לאפות איתם. המתכונים של השף קונדיטור עופר בן נתן מ- Back Door

6תגובות

הקיץ הוא הזמן היחידי בשנה שהוא לא רק שופע בפירות, אלא שהם גם מגוונים ומתאימים כמעט לכל חך ועם ובהתאמה גם למגוון גדול מאוד של דברים שאפשר לעשות עמם במטבח. כיף לשלב  אותם במאכלים (עוף עם שזיפים למשל, כבר ניסיתים?), לאכול גם כטריים ולחובבי האפייה מדובר בחגיגה של ממש, שעוד נתגעגע אליה בימים קרים יותר.

הפירות השנה צבעוניים, עסיסיים ומתוקים במיוחד ועל כן יכולים להשתלב בכל מאפה שרק רוצים: עם קראמבל או בתוך עוגה, כקישוט או כחלק אינטגראלי נוכח ושופע טעמים.

בסיבוב פשוט בשוק אפשר למצוא שלל מגוון של פירות: אננס (אפילו תוצרת הארץ), פירות יער טריים (מצרך נדיר בדרך כלל), מנגו, פסיפלורה ועוד, כך שבאמת אפשר להתחיל להשתולל עמם.

חשוב לזכור: כשעובדים עם פירות יער באפייה ניתן לשלב אותם בקלות גם במאפים ועוגות בחושות, ומאידך כמו בפטיפורים כשהם טריים כקישוט על העוגה.

מתכון לטארט פירות קיץ וקרם פטיסייר

טארט פירות קיץ וקרם פטיסייר
דודו בכר

מתכון לעוגה בחושה עם פירות יער

עוגה בחושה פירות יער
דודו בכר

מתכון לפחזניית פירות יער

פחזניית פירות יער
דודו בכר


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו