אפרת ליבפרוינד מציעה שלוש עוגות בחושות קצת אחרות

מי אמר שעוגות בחושות הן העוגות הכי פשוטות שיש? השפית והמתכונאית אפרת ליברפרוינד עם שלושה מתכונים שמרימים את העוגות הבחושות בכמה רמות, מתוך הספר "עוגות בחושות"

אפרת ליבפרוינד, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עוגת שוקולד קפה בחושה ומושקעת במיוחד
עוגת שוקולד קפה בחושה ומושקעת במיוחדצילום: אנטולי מיכאלו

"תני לנו מתכונים של עוגות קלות אבל משובחות, עם אופציות לשדרוגים - לפי הנסיבות והזמן והרצון והיכולת", כך נשמעו לא מעט בקשות שקיבלתי אחרי ספר השוקולד אותו פרסמתי לפני קצת יותר משנה. הפניות הללו חזרו על עצמן ואני נעניתי לאתגר, בידיעה שגם אני מוצאת את עצמי לפעמים בוחשת עוגה טובה ופשוטה להגיש לבני הבית ואפילו לאורחים. אבל עוגה בחושה היא מתוחכמת הרבה יותר. כדי להכין עוגות בחושות מושלמות, חשוב להבין את מהות התהליך הבסיסי המתרחש בהכנתן ואת תפקידיו של כל אחד מהרכיבים המצויים בהן. מעבר לזה, כפי שמיד תגלו עוגה בחושה היא לא תמיד רק כמה ערבובים ולתנור. הנה שלושה מתכונים משודרגים:

עוגת שוקולד קפה בחושה ומושקעת במיוחד

עוגת גזר מבריקה

עוגת גזר מבריקה
עוגת גזר מבריקה צילום: אנטולי מיכאלו

עוגת שמנת עם שברי שוקולד חלב ופקאנים

עוגת שמנת עם שברי שוקולד חלב ופקאנים
עוגת שמנת עם שברי שוקולד חלב ופקאניםצילום: אנטולי מיכאלו

המתכונים מתוך הספר "אפרת ליבפרוינד מגישה עוגות בחושות" בהוצאת דני ספרים

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ