מאפינס בציפוי גבינת שמנת ותות

אופים מהר, מעטרים מהר, ויש משהו לקפה

נירה רוסו
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מאפינס גבינת שמנת ותות
מאפינס גבינת שמנת ותותצילום: דניאל בר און

מתכון למאפינס בציפוי גבינת שמנת ותות

חומרים למאפינס:

150 גרם קמח תופח

150 גרם סוכר

1 כפית אבקת אפייה

70 גרם חמאה

קליפה מגוררת מלימון אחד

3 ביצים בינוניות או 2 גדולות

3 כפות צימוקים

חומרים לציפוי:

100 גרם גבינת שמנת

200 גרם אבקת סוכר

2 תותים גדולים, קצוצים

הכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.

2. שמים את הסוכר במעבד מזון עם כף אחת של קמח (מתוך כמות הקמח הדרושה) ומעבדים. הסוכר הופך דק ואחיד. יש להקפיד שמעבד המזון יהיה יבש לחלוטין.

3. חותכים את החמאה לפיסות. מוסיפים לסוכר, מעבדים. מוסיפים את יתר החומרים.

4. משמנים תבניות מאפינס, יוצקים לתוכן את התערובת עד מחצית גובה התבנית, ואופים 20 עד 25 דקות.

5. בינתיים טורפים את הגבינה והתותים ויוצקים על המאפינס. מניחים להתקרש קצת.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ