סורבה מנגו (לפי מתכון של "דיאטה קלאב")

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
הארץ

מצרכים:

800 גרם מנגו טרי, מקולף וחתוך

4 חלבונים

ממתיק מלאכותי לפי הטעם

1 שקית ג'לטין (14 גרם) נטול טעם

4 כפות מים רותחים

שמים בבלנדר את המנגו, החלבונים והממתיק ומעבדים כמה דקות עד שהתערובת מכפילה את נפחה.

ממיסים את הג'לטין בשתי כפות מים קרים. מוסיפים ארבע כפות מים רותחים ובוחשים עד שהג'לטין נמס לגמרי.

מוסיפים את הג'לטין לבלנדר ומעבדים 7-6 דקות נוספות.

יוצקים לתבנית מאורכת או עגולה. מקפיאים למשך לילה. לפני ההגשה פורסים ומקשטים בפלחי מנגו טרי ועלי נענע טריים.

8 מנות, 75 קלוריות למנה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ