קינוח פירות קיץ טבעוני וקליל

רגע לפני שהנקטרינות והתאנים נעלמות מהמדפים, השף דן זוארץ ממליץ לעשות מהן קינוח המשלב יין אדום, וניל ופירות יבשים

דן זוארץ, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
דן זוארץ, שף אורח

רגע לפני שהנקטרינות והתאנים נעלמות מהמדפים, השף דן זוארץ (דלידה) ממליץ לעשות מהן קינוח המשלב יין אדום, וניל ופירות יבשים.

חומרים:

בקבוק יין אדום יבש

20 גרם מחית וניל

100 גרם סוכר

25 גרם קשיו

25 גרם צימוקים

25 גרם פקאן מסוכר

30 גרם תאנים יבשות

30 גרם נקטרינות

30 גרם תאנים טריות

ההכנה:

מצמצמים בסיר בקבוק יין אדום עם מחית הווניל והסוכר. כאשר הנוזל הצטמצם לכמחציתו מורידים האש ומצננים.

מערבבים את הקשיו, הצימוקים, הפקאן המסוכר, התאנים היבשות, הנקטרינות והתאנים הטריות יחד עם שתי כפות מרוטב היין המצומצם ומגישים.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ