טריפל פאדג': עוגיות שלושת השוקולדים

כל מאפה עם כמות שוקולד משולשת, משלש גם את השמחה, על אחת כמה וכמה אם מדובר בעוגיות פאדג'יות. שני גולן, הקונדיטורית מאחורי "שניתא" מספקת מתכון קל וטעים

שני גולן, קונדיטורית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
טריפל פאדג'
טריפל פאדג'. למכורים לשוקולדצילום: שני גולן
שני גולן, קונדיטורית אורחת
דירוג הגולשים
0 כוכבים
דרגת קושי:
קל

כשכולם אופים את עוגיות אמסטרדם, כדאי להכיר עוגיות שמנמנות אחרות - עשירות לא פחות בשוקולדים וקלות מאוד להכנה של הקונדיטורית שני גולן, מקונדיטורית "שניתא".

רכיבים

360 גרם שוקולד מריר משובח
130 גרם חמאה רכה
2-3 ביצים (תלוי בגודל שלהן)
120 גרם (2/3 כוס) סוכר
30 גרם (3 כפות) קמח לבן
1/2 כפית אבקת אפייה
100 גרם שוקולד מריר (נוסף)
70 גרם שוקולד חלב
70 גרם שוקולד לבן

הוראות הכנה

כך מכינים את העוגיות

מחממים תנור ל-170 מעלות.

ממיסים 360 גרם שוקולד מריר יחד עם החמאה בבן מארי. חשוב שהמים המבעבעים בסיר לא יגעו בתחתית הקערה שבה ממיסים את השוקולד.

מקציפים את הביצים והסוכר, עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה.

מעבירים את השוקולד לקערת הביצים, בכמה פעימות, ומקפלים בעדינות אחרי כל הוספה, כדי להשוות את הטמפרטורות, ולהימנע מערבוב שוקולד חם מדי אל הביצים.

מוסיפים לתערובת את הקמח, אבקת האפייה והשוקולדים הנותרים.

מסדרים תלוליות של התערובת על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה, ושומרים על רווחים בין העוגיות.

מכניסים את התבנית לתנור החם ואופים במשך 10 דקות בלבד. העוגיות אמורות לצאת רכות מהתנור. מצננים אותן עד שהן מתקשות מעט אך נותרות במרקם פאדג'י ונימוח.

טריפל פאדג': עוגיות שלושת השוקולדיםצילום: שני גולן

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ