פודינג משמשים וג'ינג'ר
קינוח עשיר ומעקצץ שיכול להיות הפתעה הארוחה בט"ו בשבט
רכיבים
75 גרם חמאה
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
2 ביצים
210 גרם (½1 כוסות) קמח
180 מ"ל (3/4 כוס) חלב
80 גרם (4 כפות) דבש
200 גרם משמשים מיובשים
2 כפיות ג'ינג'ר מסוכר קצוץ דק
לרוטב:
250 מ"ל (1 מיכל) שמנת מתוקה
1 קופסה חלב מרוכז
1 כפית תמצית וניל טהור
הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים היטב את הכלים.
2. הכנת תערובת הפודינג: מקציפים חמאה וסוכר במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת קרם אוורירי. מוסיפים ביצים אחת-אחת תוך כדי הקצפה. כשהן נטמעות, מוסיפים קמח וחלב לסירוגין תוך כדי ערבול לקבלת מרקם אחיד.
3. הרכבת המנה: משמנים היטב את הספלים. יוצקים כף דבש לתחתית כל כלי, מסדרים מעל משמשים ומפזרים מעט ג'ינג'ר קצוץ. יוצקים מעל מתערובת הפודינג עד כס"מ לפני שפת הכלי.
4. כדי למנוע חדירת אדים, מכסים את הספלים בנייר אפייה, מעליו רדיד אלומיניום, וקושרים עם חוט סביב הכיסוי. מסדרים את הספלים בתוך תבנית, וממלאים מים בתבנית עד מחצית גובה הכלים.
5. אופים כ-35 דקות, עד שהפודינג מתייצב.
6. הכנת הרוטב: מקציפים קלות שמנת מתוקה, ומערבבים עם חלב מרוכז ותמצית וניל. שומרים בקירור עד ההגשה.
7. מקררים מעט את הפודינג, הופכים על צלחות הגשה, מחלצים מהתבנית ומגישים עם הרוטב ליד.
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
כתבות מומלצות
במעבדה קטנה ברחובות נולד הנוגדן הראשון בעולם שנוצר על ידי מחשב

זאת הייתה תשובה מושלמת - כך מסבירים "כיבוש" ב-25 מילים בלבד

שני סטודנטים הלכו להם, ולפתע חיילים המטירו עליהם אש כבדה

מי האנשים שחיו כאן לפני הצלבנים? לתלמידי ישראל אסור לדעת

בספר שמקדיש כל כך הרבה לשקרים, ראוי היה להיזהר בעובדות
תגובות
על סדר היום
כתבות שאולי פספסתם

המועמדת התחברה לראיון עבודה בזום - וקיבלה מהמראיין מייל שהדהים אותה

מייסד קרן הגידור הגדולה בתבל: מזומן הוא זבל - ממשלות יחסלו את ביטקוין

יוקרה זה רע? כך נראים החיים במגדל חדש בתל אביב

קו השבר שעלול לקחת את הכלכלה העולמית למקום אחר, אפל יותר
